Verbouwing Bergschenhoek

Ruimte creëren in bestaande woning

In de badkamer is ruimte gecreëerd door een muur weg te breken en een stuk van de ruimte van één van de slaapkamers bij de badkamer te betrekken. Het leidingwerk is omgelegd en er is vloerverwarming geplaatst. In het verlaagde plafond zijn dimbare spots geplaatst net als een infrarood plaat. Verder is er een ligbad geïnstalleerd en een schitterende inloopdouche gemaakt. Tot slot zijn de tegels gezet, is er gevoegd en gekit.

Ruimte gecreëerd in de woonkamer

Door de trap te verplaatsen van de woonkamer naar de hal is er veel ruimte gecreëerd in de woonkamer. In de hal hebben wij op de eerste verdieping de vloerconstructie aangepast. Er is een raveelbalk geplaatst en de trap is vervolgens in de hal herplaatst en netjes afgetimmerd.

Nieuw toilet & verbouwing keuken

Op de begane grond is een compleet nieuw toilet geplaatst. Daarnaast is de keuken volledig verbouwd. Het leidingwerk is verplaatst en ook in de keuken kunnen de bewoners vanaf nu genieten van vloerverwarming. Tot slot is in de keuken een dekvloer van zandcement en een tegelvloer verzorgd.

Dakraam geplaatst, daglicht in een donkere ruimte

Op de overloop hebben we een mooi groot kunststof dakraam geplaatst. Hierdoor ontstond er daglicht in een ruimte die voorheen donker was. Ook dit is weer een manier om (optisch) ruimte te creëren in een woning. Als u vragen heeft, of geïnspireerd bent geraakt voor uw project kunt u uw vraag stellen via het reactieformulier, of direct bellen met: 010 – 511 16 89

Vraag een offerte aan…