Dakkapel Rotterdam

Dakkapel Rotterdam
Dakkapel Rotterdam

U wilt een dakkapel laten plaatsen in Rotterdam en bent op zoek naar een betrouwbare aannemer om deze klus tot een succesvol einde te brengen? Kies dan voor QualiTech Group, het bouwbedrijf van Rotterdam en omstreken. Wij hebben de kennis, vaardigheden en ervaring om uw huis of pand te voorzien van een dakkapel op maat. Daarbij gebruiken wij alleen de meest hoogwaardige materialen, zodat u jarenlang probleemloos kunt genieten van uw nieuwe dakkapel. Natuurlijk kunnen we u ook adviseren over het ontwerp, de materiaalkeuze, stijl en de verdere uitvoering van uw dakkapel. We verzorgen dus het hele proces, van idee tot het daadwerkelijk plaatsen van de dakkapel. Dat doen wij trouwens tegen een bijzonder schappelijk tarief.

Dakkapel Rotterdam – werkwijze

Na een goed gesprek waarin u al uw wensen kenbaar heeft gemaakt en waarin we u advies en tips geven over dakkapellen en alle mogelijkheden, wordt er een plan van aanpak gemaakt. Als u daarmee akkoord bent, worden de werkzaamheden ingepland en uitgevoerd. We zorgen er altijd voor dat u zo min mogelijk last heeft van onze werkzaamheden aan uw nieuwe dakkapel. Zijn er naast het plaatsen van de dakkapel nog andere werkzaamheden (verbouwing, klussen enzovoorts) die moeten worden uitgevoerd? Ook die kunt u met een gerust hart overlaten aan de vakbekwame bouwspecialisten van QualiTech Group Rotterdam.

Dakkapel Rotterdam – kosten

De totale kosten van het plaatsen van een dakkapel hangen natuurlijk af van een groot aantal factoren. Bij QualiTech Group heeft u van te voren altijd duidelijk inzicht in de kosten van het project en zijn we altijd eerlijk advies over eventueel bijkomend meerwerk. Daarnaast werken we tegen een schappelijk tarief. Kortom, u krijgt een hoogwaardige dakkapel voor de beste prijs.

Meer info en offerte

Wilt u een gesprek aanvragen voor het doornemen van alle mogelijkheden van het plaatsen van een dakkapel (in Rotterdam en omgeving) of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.