Huis verbouwen

Verbouwing, renovatie of een uitbouw

Gezinsuitbreiding? Samenwonen? Zijn de kinderen de deur uit? Uitstekende momenten om uw huis onder handen te nemen. Welke reden u ook heeft, Qualitech Group is hét adres voor onder meer verbouwingen, uitbouw, renovatie en onderhoud. Zo hoeft u bij ons geen aanbetaling te doen, geven we eerlijk advies over eventueel meerwerk en bezoeken we u 2 weken na oplevering om de puntjes op de i te zetten.

‘Gezinsuitbreiding? Samenwonen? Qualitech Group is uw aannemer in de regio Rotterdam.’

Particuliere verbouwing of een VVE project

Of het nu om uw eigen woning gaat, of om een gezamenlijk project van de Vereniging Van Eigenaren (VVE): u wilt de beste aannemer voor een goede prijs. Een aannemer die bovendien eerlijk is: die zegt of uw plannen voor bijvoorbeeld een verbouwing uitvoerbaar, efficiënt en duurzaam zijn. Een partij dus die meedenkt.

Uw meest kostbare bezit

Een woning is van onschatbare waarde. Een woning is immers uw thuis. Werkzaamheden aan uw woning wilt u dan ook laten uitvoeren door een aannemer die u vertrouwt en die uw privacy respecteert. Maak daarom kennis met Qualitech Group. Vul het reactieformulier in of bel direct: 010 – 511 16 89.

Vraag een offerte aan…