Aanpassen badkamer senioren

Badkameraanpassingen voor veiligheid en gemak

Aanpassen badkamer seniorenHet aanpassen van uw badkamer, gericht op veiligheid en gemak, kan er voor zorgen dat u langer zelfstandig kunt blijven wonen. Een belangrijk onderdeel daarvan is het ‘stroef’ maken van uw badkamervloer middels anti-slip tegels of een anti-slip coating.

Totaalrenovatie badkamer

Toe aan een complete verbouwing van uw badkamer? Of wilt u een badkamer op de begane grond? Overweeg dan om uw badkamer toekomstbestendig te maken. Wanneer u bij een badkamerverbouwing nadenkt over de toekomst, kunt u zo lang en comfortabel mogelijk van uw eigen badkamer genieten. Ook al zijn eventuele aanpassingen op dit moment nog niet nodig.

Aanpassingen voor een comfortabele badkamer

In veel gevallen is er geen totaalverbouwing nodig om de badkamer veilig en comfortabel te maken. Met steunbeugels in de douche en bij het toilet, een douchezitje, een drempelloze douchecabine en goede lichtpunten komen wij vaak al een heel eind.

Vraag de vrijblijvende woningscan aan!

Vindt u het prettig samen de woning te scannen op gevaarlijke punten en comfort? Maak dan gebruik van onze vrijblijvende woningscan. Wij bekijken vrijblijvend, samen met u, op welke punten uw woning aangepast kan worden zodat u zelfstandig en plezierig kunt blijven wonen.  Vul het reactieformulier in of bel direct: 010 – 511 16 89

Vraag een offerte aan…