Aannemer Rotterdam

Qualitech Group, dé aannemer van Rotterdam en omgeving. Verbouw, onderhoud, reparatie en renovatiespecialist.

Wij zijn Qualitech Group, dé aannemer voor particulieren, ondernemers, VVE’s en woningcorporaties in Rotterdam en omgeving. Of het nu gaat om onderhoud, renovatie, verbouwingen, reparaties of inbraakinstallaties, wanneer u kiest voor Qualitech Group als aannemer in de regio Rotterdam weet u zeker dat de klus vakkundig wordt geklaard tegen een scherp tarief.

Door onze brede ervaring en uitgebreide netwerk in de bouwwereld kunnen wij garanderen dat elke opdracht, groot of klein, wordt uitgevoerd door goed opgeleide specialisten met meer dan voldoende ervaring in hun vakgebied. Bekijk hier zelf een overzicht van projecten die wij als aannemer in Rotterdam en omgeving hebben uitgevoerd. Als u meer wilt weten over onze diensten als aannemer of direct een offerte wilt aanvragen voor uw klus, aarzel dan niet contact op te nemen.

Meer over Qualitech Group…

Aannemer Rotterdam
Over Qualitech Group
slider04-steiger
De 10 van Qualitech

Aannemer Rotterdam – wat wij doen

Wij zijn als aannemer inzetbaar voor een breed scala aan klussen en bouwopdrachten. U kunt een beroep op ons doen voor onder andere:

Kwaliteit, eerlijk advies en duidelijkheid

Wanneer u kiest voor Qualitech Group als aannemer dan krijgt u altijd eerlijk en transparant advies over uw bouwprojecten en klussen. Ook weet u van te voren altijd hoe het financiële plaatje er uit zal zien en wat de kosten zijn van eventueel meerwerk. Daarnaast zullen we altijd het geleverde werk controleren (tevens een extra inspectie na twee weken om eventueel nog wat puntjes op de i te zetten). Kortom, als u op zoek bent naar een betrouwbare en betaalbare aannemer die alleen gaat voor het beste resultaat, dan kiest u voor Qualitech Group.

Wilt u meer informatie over onze diensten als aannemer in Rotterdam en omstreken of wilt u direct een offerte aanvragen voor uw klus of project? Neem dan gerust contact met ons op.

2 gedachten over “Aannemer Rotterdam

Reacties zijn gesloten.