klusservice

Uw woning of pand zonder gebreken

klusservice-rotterdam-01Kan uw woning of bedrijfspand een opknapbeurt gebruiken? Bijvoorbeeld in verband met defecte delen van uw pand of het verkoopklaar maken van uw woning? Qualitech is uw adres voor onderhoud en reparatie.

Scheve keukenkastjes en klemmende deuren

Geen klus is voor ons te groot, maar zeker ook niet te klein! Van een klemmende deur tot het verwijderen van houtrot, van het leggen van laminaat tot het maken van aanpassingen voor een senioren badkamer. De Qualitech klusjesmannen staan voor u klaar!

‘Grote of kleine klussen, de Qualitech klusjesmannen staan voor u klaar!’

Meerdere klussen en reparaties

Bij het opknappen van uw woning of pand waarbij meerdere klussen op de rol staan stelt Qualitech op basis van een inventarisatie een planning voor onderhoud en reparatie op. U heeft hierbij de keus: alle werkzaamheden in één keer uitvoeren, of een langjarige planning. Ons doel: ervoor zorgen dat u weer tevreden bent over uw woning of uw bedrijfspand.

Qualitech Group bedient niet alleen VVE’s, bedrijven en woningbouwcorporaties. Wij helpen u als particulier ook graag bij de alledaagse klusjes in en rondom het huis. Schroom daarom niet uw vraag aan ons te stellen, wij helpen u graag! Vul het reactieformulier in of bel direct: 010 – 511 16 89.

Vraag een offerte aan…