Verbouwen

Een verbouwing van ontwerp tot oplevering

U wilt dat uw woning of bedrijfspand er perfect uitziet. Qualitech Group verzorgt het volledig proces van ontwerp tot oplevering. Een verouderd pand compleet verbouwen, of het realiseren van uw droomhuis middels een totaalrenovatie is onze specialiteit. Bekijk hier totaalrenovatie projecten. Ook de afwerking van uw pand of woning wordt verzorgt door onze verbouwingsspecialisten. Denk aan scheidingswanden, plafonds, verlichting, vloeren, badkamers, keukens en vakkundige betimmeringen.

‘Combineer comfortabel wonen met (be)sparen’

Allround verbouwingspecialist

Als allround verbouwingspecialist verzorgen wij aan- en uitbouwen, verbouwing van badkamers en keukens, renovaties aan daken, dakgoten, kozijnen en nog veel meer. Graag helpen wij u om uw huis beter te isoleren en kosten te drukken. Combineer besparen met comfortabel wonen!

Zo min mogelijk overlast tijdens werkzaamheden

Hoe Qualitech te werk gaat bij een verbouwing? Nadat u uw wensen kenbaar maakt, geven wij u suggesties en tips. Vervolgens stellen we een plan op dat aansluit op uw wensen en uw situatie. Als u akkoord gaat met dit plan dan maken we een planning. Bij de uitvoering zorgen we ervoor dat u zo min mogelijk last heeft van de werkzaamheden.

Waardeverhoging voor uw woning of pand

Een goed onderhouden woning of bedrijfspand behoudt zijn waarde. Goed onderhoud is dus essentieel. Daarnaast kan een verbouwing zelfs waardeverhoging opleveren. Wilt u een beter leef- of werkklimaat, meer sfeer, luxe of gemak én profiteren van de waardeverhoging van uw pand. Ideeën voor een verbouwing? Vul het reactieformulier in met uw vraag of neem direct telefonisch contact met ons op: 010 – 511 16 89.

Vraag een offerte aan…

Eén gedachte over “Verbouwen

Reacties zijn gesloten.