Resultaatgericht vastgoedonderhoud

Beheer, onderhoud en renovatie

Voor renovatie, beheer en onderhoud van vastgoed kunt u bij ons terecht. Onze ervaren specialisten adviseren u, maken een plan van aanpak met bijbehorende planning voor uitvoer van het traject. Met onze calamiteitenservice staat wij bovendien 24 uur per dag 7 dagen in de week tot uw beschikking.

 ‘U wilt uw klanten graag tevreden houden, wij willen dat ook.’

Onderhoud bedrijfspanden

Omdat een bedrijfspand uw organisatie weerspiegelt wilt u er zorg voor dragen dat de uitstraling past bij uw bedrijfsvoering. Qualitech Group verzorgt verbouwingen, onderhoud werkzaamheden maar bijvoorbeeld ook interieurbetimmeringen op maat.

Renovatie en onderhoud panden woningbouw

Wij kunnen woningcorporaties ondersteunen bij de onderhoud- en beheerwerkzaamheden. Daarnaast gaan wij graag met u in gesprek op het moment dat uw vastgoed renovatiewerkzaamheden behoeft. U wilt uw klanten graag tevreden houden, wij willen dat ook.

Uw partner in vastgoedonderhoud

VVE Beheer, onderhoud en renovatie van bedrijfspanden en ondersteuning in verbouwingen en onderhouden van woningbouw panden. Qualitech is uw partner, stel daarom uw vraag via het reactieformulier, of bel direct 010 – 511 16 89.

Vraag een offerte aan…