Bouwbedrijf Rotterdam

Over QualiTech Group, hét allround bouwbedrijf van Rotterdam en omgeving…

Bouwbedrijf Rotterdam  - Qualitech Group
Bouwbedrijf Rotterdam – Qualitech Group

Wij zijn QualiTech Group, het allround bouwbedrijf voor particulieren, ondernemers, VVE’s en woningcorporaties in Rotterdam en omgeving. Of het nu gaat om bouw, onderhoud, renovatie, verbouwingen, reparaties of inbraakinstallaties, QualiTech Group is de juiste keuze voor al uw bouwprojecten in Rotterdam en omstreken.

Bouwbedrijf Rotterdam – vakspecialisten

Wanneer u kiest voor QualiTech Group als uw bouwbedrijf in de regio Rotterdam, dan weet u zeker dat elke bouwopdracht wordt uitgevoerd door gekwalificeerde vakspecialisten met veel ervaring. Wij werken bij voorkeur met duurzame en hoogwaardige materialen. Tevens houden bij het bouwen zoveel mogelijk rekening met het milieu en de omgeving en werken we volgens de geldende regels en richtlijnen. Ook kunnen we u adviseren over de uit te voeren bouwwerkzaamheden en helpen bij het maken van de planning.

‘Dé allround aannemer in de regio Rotterdam’

Bouwbedrijf Rotterdam – diensten

QualiTech Group is een zeer breed inzetbaar bouwbedrijf. U kunt ons onder andere inschakelen voor de volgende bouwopdrachten:

Zekerheid, heldere offertes en een eigen calamiteitenservice

Op bouwbedrijf QualiTech Group kunt u rekenen. Bijvoorbeeld door onze 10 Zekerheden: punten waar u van op aan kunt. Enkele voorbeelden: een heldere, gespecificeerde offerte en een eigen calamiteitenservice. Bekijk onze 10 zekerheden. We geven u altijd een duidelijk inzicht in het kostenplaatje en denken zoveel mogelijk met u mee. Kortom, een betrouwbaar bouwbedrijf met veel ervaring en scherpe tarieven.

Maak kennis met hét bouwbedrijf van Rotterdam

Wilt u meer weten over QualiTech Group? U kunt altijd contact met ons opnemen voor een kennismakingsgesprek over uw project. Stel uw vraag via het reactieformulier of bel direct 010 – 511 16 89. Of vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor uw bouwproject.

Vraag een offerte aan…