Aanbouw Rotterdam

Aanbouw Rotterdam
Aanbouw Rotterdam

U wilt uw woning of pand uitbreiden met een aanbouw? Laat de aanbouw dan plaatsen door QualiTech Group, de betrouwbare aannemer van Rotterdam en omgeving. Een uitbouw geeft u niet alleen meer ruimte, maar is ook een waardevermeerdering van uw huis.

Of het nu gaat om het uitbreiden van de keuken, een groter oppervlak voor de woonkamer, het aanbrengen van extra kantoor- of werk ruimte of een aanleunwoning, QualiTech Group zorgt voor een professioneel geplaatste aanbouw op maat. Bij QualiTech Group Rotterdam bent u er altijd zeker van dat de aanbouw wordt geplaatst door gekwalificeerde vakmensen, dat er gebruikt wordt gemaakt van hoogwaardige (duurzame) materialen en dat u kunt rekenen op degelijke service, ook nadat de klus is geklaard. Wij werken voor zowel particulieren als voor bedrijven.

Aanbouw Rotterdam – plan van aanpak

De mogelijkheden (plaats, afmetingen, materialen enzovoorts) van een aanbouw zijn nagenoeg eindeloos. Daarom is het handig dat we in een gesprek eerst duidelijk uw wensen in kaart brengen. Op basis daarvan wordt een plan van aanpak opgesteld en worden de werkzaamheden ingepland en vervolgens uitgevoerd. We zorgen ervoor dat de werkzaamheden aansluiten op uw agenda en dat u zo weinig mogelijk last heeft van het plaatsen van de aanbouw. Wanneer de aanbouw is geplaatst wordt deze geïnspecteerd. QualiTech Group Rotterdam doet doorgaans twee weken na het plaatsen nog een extra inspectie om eventueel nog wat puntjes op de i te zetten.

Aanbouw Rotterdam – tarieven

Voor het plaatsen van een aanbouw rekent bouwbedrijf QualiTech Group Rotterdam uiterst schappelijke tarieven. U weet van te voren altijd wat de kosten zullen zijn van het uit te voeren project, zodat u achteraf nooit voor financiële verrassingen komt te staan. Wij geloven in transparante en eerlijke communicatie.

Meer informatie en offerte aanvragen

Wilt u meer informatie ontvangen over de mogelijkheden van het plaatsen van een aanbouw of wilt u direct een scherpe offerte ontvangen voor uw project? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.