Aanpassingen in huis voor ouderen en senioren

Zo lang mogelijk in uw eigen huis blijven wonen

Aanpassingen in huis voor ouderenWij snappen dat u zo lang mogelijk zelfstandig wilt blijven genieten in uw eigen woning. Daarom biedt Qualitech speciaal voor ouderen, senioren en minder validen een vakkundige klusservice om slimme aanpassingen in uw woning door te kunnen voeren.

Nog jaren zelfstandig blijven wonen:

Door onze jarenlange ervaring in woningen voor senioren, bejaarden en minder validen hebben we oog voor detail gekregen om bepaalde voorzieningen gemakkelijk in uw eigen woning door te voeren. Onderstaande aanpassingen zijn slechts een kleine greep van aanpassingen die ervoor zorgen dat u nog jarenlang zelfstandig kunt blijven wonen. Heeft u zelf een bepaald idee? Neem dan zeker contact op met Qualitech, wij denken altijd met u mee!

Woning gelijkvloers maken

Kleine aanpassingen in huis kunnen het verschil maken, maar soms is er meer nodig. Het gelijkvloers maken van uw woning kan een uitkomst zijn om niet te hoeven verhuizen. Door een slaapkamer en badkamer op de begane grond te maken is er geen noodzaak tot verhuizing of een dure traplift.

Keuken aanpassen

Voorkom bukken en gevaarlijke situaties met hoge keukenkastjes. Lekker zelf kunnen koken vraagt om praktische aanpassingen. Goede verlichting bijvoorbeeld: meer lichtpunten of fellere spots. Ook als u niet van plan bent een compleet nieuwe keuken te laten plaatsen zijn er verschillende aanpassingen mogelijk, die zelf koken veiliger en gemakkelijker maken.

Badkamer aanpassen

Een drempelloze douchecabine, steunbeugels in de douche en bij het toilet, een zitje in de douche, wij maken u het graag zo comfortabel mogelijk. Daarnaast is het belangrijk na te denken over het ‘stroef’ maken van uw badkamervloer. Een anti-slip coating of anti-slip tegels kunnen een oplossing zijn.

Vrijblijvende woningscan aanvragen

Door het aanvragen van de woningscan komt Qualitech uw woning gratis vakkundig beoordelen op gevaarlijke punten en ongemakkelijke / onhandige situaties. Vervolgens ontvangt u vrijblijvend een advies voor aanpassingen die in uw woning slim en snel doorgevoerd kunnen worden. Samen zorgen we ervoor dat u nog jaren zelfstandig kunt blijven wonen! Vraag de gratis woningscan nu aan via onderstaand reactieformulier of bel direct: 010 – 511 16 89

Vraag een offerte aan…