Badkamer plaatsen in nieuwbouwhuis

Badkamer installatie nieuwbouwhuis Berkel en Rodenrijs

Na de oplevering van dit nieuwbouwhuis hebben wij de opdracht gekregen om het plaatsen en installeren van de badkamer te verzorgen. Het plaatsen van een badkamer in een dergelijk nieuwbouwappartement, beginnend bij het leidingwerk en eindigend bij het afkitten en afmonteren, is een zeer dankbare klus. Onze opdrachtgever kan jaren genieten van de prachtige badkamer.

Vloerverwarming in de badkamer

In de badkamer is het leidingwerk omgelegd, net als de elektra. Zodoende kan de badkamer en het toilet volledig op maat worden ingericht. Het plafond is verlaagd en de vloer is verhoogd. In de vloer is vloerverwarming aangelegd, heerlijk comfortabel! De badkamer moet in korte tijd verwarmd worden, dus werkt vloerverwarming ideaal als ‘bijverwarming’ buiten de CV.

Badkamer installeren en afwerken

De badkamer en het toilet zijn betegeld, gevoegd en afgekit. Vervolgens is de badkamer afgemonteerd. Het resultaat mag er weer zijn! De badkamer is een belangrijke plek in het huis, onze opdrachtgever kan nu jarenlang genieten van een prachtige badkamer en toilet op maat!

Vraag een offerte aan…