Huis verbouwen Bergschenhoek

Uitgevoerd door dé aannemer in de regio Lansingerland:

Qualitech heeft in Bergschenhoek een totaalverbouwing van een huis mogen verzorgen. De complete badkamer is verbouwd waarbij gestart is met het slopen van de bestaande badkamer en het afvoeren van het puin en restmateriaal. Om een sfeervolle badkamer te creëren is het plafond verlaagd en zijn daar spotjes in geplaatst.

Badkamer gerenoveerd

In de badkamer is vloerverwarming aangelegd en een zand- en cementvloer geleverd en geplaatst. Van het stuken van de muren, het betegelen van de badkamer, tot het voegen en inwassen, wij verzorgen complete badkamer renovaties met oog voor de kleinste details. In de badkamer is een glazen douchewand geplaatst en hebben wij diverse timmerwerken verzorgd.

Zwevende toiletten met soft close brillen

Ook zijn de twee toiletten compleet vernieuwd. Bij het opbouwen van de toiletten is gekozen voor het plaatsen van zwevende toiletten met soft close brillen. De complete ruimtes zijn door ons onder handen genomen. Een nieuw plafond geplaatst, de ruimte betegeld, de tegels zijn ingewassen en het geheel is netjes afgekit.

Keukenvloer en tegelwerk gerenoveerd

In de keuken is er ook vloerverwarming gelegd waarna de complete keukenvloer opnieuw betegeld is. In de keuken hebben wij vanzelfsprekend nieuwe plinten geplaatst. Als ‘finishing touch’ zijn er tot slot ook nieuwe deuren afgehangen met stijlvol deurbeslag.

Plafond en muren woonkamer en keuken afgewerkt

Op het plafond en de muren in de woonkamer en keuken is latex gespoten. De muren zijn gestuukt en gesaust. Tot slot hebben wij Keralit gebruikt als gevelbekleding.

Bent u ook toe aan iets nieuws? Of kan uw huis ergens een opknapbeurt gebruiken? Stel uw vraag dan aan Qualitech via het reactieformulier hieronder of bel…

Vraag een offerte aan…