Badkamer renovatie Berkel en Rodenrijs

Renovatie badkamer Lansingerland: van sloop tot afwerking

Voor deze badkamer in Berkel en Rodenrijs (Gemeente Lansingerland) hebben wij eerst de oude badkamer gesloopt en het puin afgevoerd. Bij de opbouw van de badkamer is ervoor gekozen om een dakraam in de badkamer te plaatsen en de betonnen muur door te breken. Het effect mag duidelijk zijn: Genieten van meer ruimte en het natuurlijke daglicht.

Badkamervloer met vloerverwarming aanleggen

De zand- en cementvloer is door ons geleverd en geplaatst en voorzien van vloerverwarming. De muren van de badkamer zijn gestuukt waarbij voor één wand de ‘betonlook’ is aangebracht. Natuurlijk is ook het tegelen, voegen en inwassen tot in de kleinste details door ons verzorgd.

Timmerwerk, douchewand plaatsen en afmonteren

In de badkamer is tot slot een nieuwe deur met deurkozijn geleverd en geplaatst. Voor de afwerking van deze badkamer hebben wij diverse timmerwerken verzorgd, een nieuwe glazen douchewand geplaatst en is de volledige badkamer afgemonteerd en afgekit. Het resultaat mag er zijn!

Ook toe aan een nieuwe badkamer?

Wij helpen u graag om weer te gaan genieten van uw badkamer door deze geheel naar uw wensen te renoveren of op te knappen. Bent u geïnspireerd geraakt? Neem dan eens vrijblijvend contact op met onze badkamerspecialisten. Stel uw vraag via het reactieformulier of bel direct: 010 – 511 16 89.

Vraag een offerte aan…