Complete verbouwing appartement Noordwijk

Volledige renovatie strandappartement

Qualitech Group heeft de complete verbouwing verzorgt van een strandappartement in Noordwijk. Het toilet, de badkamer en de keuken zijn gerenoveerd. Het bijbehorende leidingen en loodgieterswerk is verzorgt door Qualitech Group, net als het plaatsen van een nieuwe boiler. Daarnaast hebben ook de woonkamer en twee slaapkamers een complete verbouwing ondergaan.

‘Prachtige afwerking met steigerhout’

Complete verbouwing slaap- en woonkamer

De twee slaapkamers en de woonkamer zijn volledig verbouwd. Alle stopcontacten zijn geaard en de elektrische installatie is vernieuwd. Voor de afwerking is op verschillende plekken voor steigerhout gekozen. Er is een steigerhouten tafel op maat gemaakt en er zijn steigerhouten muur afwerkingen geplaatst. Ook is er een kast in de gang getimmerd van steigerhout.

Toilet en badkamer renovatie

Bij de verbouwing van het toilet is een zwevend toilet geplaatst, voor het tegelwerk is gekozen voor tegels in hoogglans wit. Douchevloer gerenoveerd met antraciet tegels. Er is een douchewand geplaatst en een prachtig badmeubel op maat gemaakt van steigerhout.

Volledige keukenverbouwing

De keuken is totaal vernieuwd. De muren zijn gestuct en de inbouwapparatuur is geplaatst in deuropening waardoor alles mooi wegvalt in de muur. Daarnaast is er een radiatorombouw gemaakt van steigerhout met een werzalit vensterbank.

Uw woning verbouwen?

Verbouwing van het appartement in Noordwijk was in opdracht van Place2BEach. Bent u geïnspireerd geraakt na het zien van dit appartement? U kunt altijd contact opnemen met de verbouw en renovatiespecialisten van Qualitech Group. Stel uw vraag via het reactieformulier of bel direct: 010 – 511 16 89.

Vraag een offerte aan…