Muur doorbreken met betonzaag

Extra ruimte creëren, minimaal overlast

In het filmpje hiernaast vindt u beeldmateriaal van zaagwerkzaamheden in een pand in Rotterdam. Er is te zien hoe met een betonzaag een stenen muur wordt doorbroken om zo extra ruimte te creëren in het pand in kwestie.

Geen stof, snel opgeleverd

muur-doorbreken-met-betonzaag-sidekickDankzij de speciale betonboor met waterstofzuiger is het overlast bij de werkzaamheden minimaal. Het water wordt opgevangen in een speciale bak, waardoor u zich ook geen zorgen hoeft te maken over eventueel wateroverlast. Het zagen met water heeft bovendien het voordeel dat er geen stofvorming plaats vind. Dankzij de enorme kracht van de betonzaag is de klus zo geklaard zodat u zich niet hoeft te storen aan dagenlang geluidsoverlast.

Te gebruiken voor alle steen- en betonsoorten

De kettingzaag is te gebruiken voor alle soorten steen en beton. De klus is snel geklaard, maar betonzagen is specialistisch werk. Het is daarom altijd raadzaam een specialist te raadplegen, een foutje is snel gemaakt… Neem daarom contact op met onze specialisten via het reactieformulier, of bel direct: 010 – 511 16 89.

Vraag een offerte aan…