Appartement verbouwen Rotterdam Blijdorp

Van twee appartementen één maken

Nadat Qualitech Group het sloopwerk volledig had uitgevoerd, kon de elektrische installatie worden vervangen. Daarna konden zij het leidingwerk en de meterkast verplaatsen. Dat vormde de basis voor het maken van één geheel, bij de verbouwing van de woningen.

Afbouw; praktisch omgaan met bestaande ruimte

In overleg met de opdrachtgever is gekozen voor prachtige en suite deuren en schuifdeuren. Daarnaast zijn ook alle binnendeurkozijnen en binnendeuren door Qualitech geleverd en geplaatst. Er is een nieuw gipsplafond aangebracht en gestuct. Daarnaast zijn bij de afbouw van de woning diverse scheidingswanden geplaatst. Dankzij het plaatsen van knieschotten zijn verschillende opslagmogelijkheden gecreëerd.

‘Ruimte creëren, kwaliteitsvolle afbouw en afwerking met interieurbouw op maat’

Het verplaatsen van badkamer en keuken

In de badkamer is na het omleggen van de leidingen het toilet verplaatst om meer ruimte te creëren. Er zijn lewisplaten gelegd en beton gestort, de badkamer is gestuct, betelgeld en afgekit. Ook de keuken is gedurende de verbouwing verplaatst. In de keuken is een doorbraak gemaakt om ruimte te creëren. Er zijn extra groepen naar de keuken gebracht voor de inbouwapparatuur, die door Qualitech geplaatst en gemonteerd is.

Interieurbouw op maat

Qualitech heeft voor de opdrachtgever een inloopkast op maat gemaakt. Ook is er een prachtige massief eiken houten vloer geleverd en geplaatst. Het proces en eindresultaat kunt u bekijken in het filmpje. Bent u geïnspireerd geraakt of heeft u een vraag? Vul het reactieformulier in, of bel direct: 010 – 511 16 89.

Vraag een offerte aan…