Complete verbouwing Rotterdam

Bedrijfspand Veldwerk Uitzendbureau gerenoveerd

Aan de Kleiweg in Rotterdam heeft Qualitech Group het pand van Veldwerk Uitzendbureau compleet verbouwd. Van het sloopwerk, vernieuwen van de elektrische installatie, tot het afbouwen van het pand met een interieur op maat.

Afbouw voor het bedrijfspand

In het pand van Veldwerk is de elektrische installatie volledig vernieuwd. Er is een doorbraak gemaakt in het pand voor een grotere doorgang. Er is gekozen voor een systeemplafond en er zijn diverse scheidingswanden geplaatst in de afbouw van het project om de ruimte efficiënt in te richten. De kozijnen en binnendeurkozijnen zijn ook door Qualitech Group geleverd en geplaatst.

Nieuwe keuken en kantineruimte

Voor het personeel van Veldwerk is een kantineruimte gemaakt en een nieuwe keuken geplaatst. Bij de verdere afwerking van het pand is een mooie kastenwand op maat geplaatst. Boven de nieuwe entree is een reclameluifel gerealiseerd.

‘Boven de nieuwe entree is een luifel geplaatst om de bedrijfsnaam mooi weer te geven’

Staat u voor een verbouwing?

Staat u voor een renovatie of verbouwing van uw bedrijfspand of woning? Qualitech Group is een erkend aannemersbedrijf in de regio Rotterdam. Wij hebben de specialisten in huis die u in het volledige proces kunnen bijstaan. Stel uw vraag via het reactieformulier, of bel direct: 010 – 511 16 89.

Vraag een offerte aan…