Complete nieuwbouw villa Zevenhuizen

De vele kennis en ervaring die Qualitech (aannemer Rotterdam) de afgelopen jaren heeft opgebouwd, komt nu samen in de bouw van een complete nieuwe woning in Zevenhuizen: een villa met landelijke uitstraling. De funderingswerkzaamheden zijn inmiddels begonnen.

Indeling

De luxe woning bestaat uit twee woonlagen en een zolder, afgedekt door een rieten overkapping. De oppervlakte is 18 bij 9 meter en een garage van 50 m2, aan de woning verbonden met een corridor. De begane grond bestaat uit een woonkamer, keuken en bijkeuken, entreehal met toilet, een slaap- en badkamer en de garage met corridor. Op de eerste verdieping komen vier slaapkamers en eveneens een badkamer en toilet. Het rieten dak wordt voorzien van bijzondere traditionele dakramen en twee schoorstenen.

Constructie

Na het plaatsen van de heipalen wordt een betonvloer gestort. Een staalconstructie en dragende buitenmuren vormen de basis. De hele bouw is traditioneel, waarbij alle binnen- en buitenmuren worden gemetseld. De buitenmuren worden ook gestuukt. Het prefab kap wordt als één geheel op de dragende constructie gehesen. Qualitech realiseert de luxe villa binnen één jaar tijd, het ontwerp is van een architect.

Interesse?

Droomt u ook van uw eigen woonhuis? Bel voor een kennismaking, het uitwisselen van ideeën en een transparante, scherpe offerte naar 010 511 16 89. Of geef uw wensen door via het reactieformulier. U hoeft geen aanbetaling te doen, wij factureren pas na een deeloplevering.