Slaapkamer verbouwen in Berkel en Rodenrijs

Verbouwing in etappes stap 1

Onze opdrachtgever heeft ervoor gekozen om de woning in etappes te laten verbouwen. De eerste stap in de verbouwing: de ‘Master Bedroom’.

067

Complete slaapkamer gestript

Het complete plafond van de slaapkamer is gesloopt. De vloer is eruit gehaald, het behang is van de muren afgehaald en de elektra is verwijderd. Kortom: de gehele slaapkamer is gestript.

Elektrische installatie vernieuwd

Na het plafond opnieuw te hebben uitgeraggeld en uitgelijnd hebben we de elektrische installatie van de slaapkamer vernieuwd en aangepast. Alle stopcontacten zijn geaard, er is een tv-aansluiting gemaakt en een schakelaar ten behoeve van de zonwering. Daarnaast is er gezorgd voor diverse extra wandcontactdozen en spots.

Afwerking slaapkamer met steigerhout

Na het vernieuwen van de elektra is het plafond gegipst en hebben wij een radiatorombouw van steigerhout gemaakt. Het leidingwerk is weggewerkt door middel van een koof. De slaapkamer is vervolgens gestuukt. Bij dit stuukwerk hebben we een mooie platte plint mee gestuukt. Vervolgens hebben wij het laminaat gelegd en de plinten geplaatst. Tot slot is het geheel netjes geschilderd.

Geïnspireerd geraakt? Stel vrijblijvend uw vraag via het reactieformulier, of bel direct: 010 – 511 16 89

Vraag een offerte aan…