Lekkage badkamer Zoetermeer

“Gelukkig geen totale badkamer renovatie nodig”

Wegens een flinke lekkage in een badkamer in Zoetermeer zijn wij ingeschakeld. De douchedrain in de badkamer was niet goed gemonteerd. Een veel gemaakte fout in badkamers. Het is heel belangrijk deze goed te monteren en de juiste stappen te volgen. Gebeurt dit niet goed dan kan dit grote waterschades veroorzaken. Wij hebben alles weg gesloopt en vernieuwd volgens de richtlijnen.

Lekke vloerverwarming gerepareerd

Lekkage badkamer Zoetermeer_sidekickDe vloerverwarming lekte ook. Met een vochtmeter hebben we het lek opgespoord. Vervolgens hebben we de vloer open gehakt, de leiding gerepareerd en de vloer weer geëgaliseerd en getegeld.

Met tevreden klanten als gevolg!

Na afronding van het project kregen wij een leuk bericht toegestuurd van onze klant: ‘Qualitech heeft verschillende grote en kleinere klussen in en om ons huis uitgevoerd, onder andere bij het opsporen van een lekkage in onze vloerverwarming en het repareren van een constructiefout in de badkamer. De aanpak en grondig, eerlijk en betrouwbaar. Qualitech heeft verschillende vakmensen aan zich kunnen binden, waardoor elke klus geklaard kan worden.’

Vraag een offerte aan…