Kantine hockeyclub opgeknapt

In opdracht van UP Kantoor- en Projectinrichting hebben wij een groot deel van de verbouwing voor de hockeyclub Spijkenisse gerealiseerd. De kantine is meer dan 30 jaar oud, een opknapbeurt was hard nodig. Na onze werkzaamheden aan muren, trap, dak en vloer, heeft UP de verdere afwerking voor haar rekening genomen. De mooie nieuwe kantine is inmiddels enthousiast in gebruik genomen.

Basis

De opdracht ging van start met de sloop van het oude ballenhok en de wand van de commissiekamer. Hiervoor is een nieuw muurtje in de plaats gezet. Door de trap te verplaatsen, ontstond er binnen meer ruimte.

Dak

Het schuine puntdak bestaat uit balken met ertussen houten panelen. Wij hebben deze panelen met gips afgetimmerd, UP zorgde voor de afwerking met stuc- en schilderwerk. Het resultaat is een vernieuwde kap met een frisse uitstraling, met behoud van de warme sfeer van de balken.

Vloer

Om tijd te besparen, hebben we over het oude tegelwerk een nieuw tegelpatroon gelegd, ontworpen door UP Projectinrichting. Ter voorbereiding hebben we de losse tegels verwijderd, de overige tegels voorbehandeld en de vloer geëgaliseerd. Daaroverheen hebben we de nieuwe tegels aangebracht. In totaal ging het om 250 m2, in de kantine, de hal en de commissiekamer.

Kantine opgeknapt

De werkzaamheden van Qualitech namen circa vier weken in beslag en het project is binnen de gestelde termijn opgeleverd. Het openingsfeest kon losbarsten! Door deze basisaanpassingen en de afwerking door UP Projectinrichting is de kantine aanzienlijk opgeknapt, een prachtig resultaat.

Interesse?

Overweegt u ook uw sportkantine grondig aan te pakken? Bel voor adviezen en een transparante offerte naar 010 511 16 89 of geef uw wensen door via het reactieformulier. UP Projectinrichting en Qualitech gaan graag samen voor u aan de slag.