Huis verbouwen Berkel en Rodenrijs

Complete verbouwing vrijstaand woonhuis

Na het opstellen van het verbouwingsplan zijn wij gestart met het verzorgen van de totale sloop, realiseren van doorbraken en het oplossen van constructieproblemen. De gehele woning is voorzien van isolatie en er is een nieuw trappengat inclusief nieuwe trap geplaatst. De figuurlijke fundering is gelegd…

Fraaie en suite doorgang in woonkamer

In de woonkamer is de vloer, die 13 centimeter afliep, waterpas gemaakt. Daarna is de prachtige eiken vloer verlijmd. De en suite is aangepast en vernieuwd en er zijn nieuwe deurkozijnen en vensterbanken geplaatst. De zwaar verouderde keuken en bijkeuken zijn vernieuwd. Met als resultaat een prachtige, landelijke woonkamer inclusief woonkeuken.

Nieuwe indeling eerste etage

De verdiepingsvloer is geïsoleerd met Estrich platen. De Estrich vloerelementen zijn voor geluidsisolatie en thermische isolatie uitermate geschikt. Bovendien zijn de vloerelementen buitengewoon brandwerend. De eerste etage heeft verder een compleet nieuwe indeling gekregen, inclusief nieuw geplaatst toilet en splinternieuwe badkamer.

Het resultaat mag er zijn!

De zolder heeft een zeer ruime opzet gekregen door de twee dakkapellen die geplaatst zijn. Ondanks de complete verbouwing van het huis hebben wij toch de ‘charme van een oud pand’ kunnen behouden. Zo zijn onder andere de originele balken bewaard gebleven. Het resultaat mag er zijn!

Uw droomhuis realiseren? Bouw op Qualitech!

Bouw op Qualitech Group als het gaat om totaal verbouwingen. Een compleet huis verbouwen is onze specialiteit. Uw droomhuis realiseren? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Vul het reactieformulier in, of bel direct: 010 – 511 16 89

Vraag een offerte aan…