Complete verbouwing Restaurant

Verbouwing Nieuw Kanton in Berkel en Rodenrijs

Een prachtige uitdaging voor Qualitech Group: complete verbouwing van het restaurant Nieuw Kanton in Berkel en Rodenrijs, realiseren binnen 3 weken tijd! Uiteraard begonnen met de complete sloop: keuken, koelcel, bar, tegelvloeren, plafonds, oude kozijnen, toiletten, scheidingswanden, alles is gesloopt en eruit gegaan.

‘Gerealiseerd in drie weken!’

Op en afbouw keuken en koelcel

In het restaurant is een geheel nieuwe keuken geplaatst. Nieuwe tegelwanden, een gietvloer met antislip, een nieuw systeemplafond en nieuwe inbouwapparatuur. Voorafgaand is het leidingwerk verplaatst en een nieuwe afzuiginstallatie geplaatst. Ook de koelcel is nieuw en er zijn twee luikjes gerealiseerd ten behoeve van het doorgeven van eten.

Verbouwing restaurant en afhaal gedeelte

Nieuwe keuken/bar in het restaurant afhaal gedeelte met nieuw tegelwerk op de wanden en nieuw tegelwerk op de vloer. De bar is bekleed met formica en RVS. In het afhaal gedeelte zijn nieuwe banken gemaakt die bekleed zijn met leder. Er is vloerbedekking gelegd, een nieuw systeemplafond geplaatst en de lambrisering en het behang is opnieuw aangebracht. Daarnaast zijn er verschillende kasten op maat gemaakt. En de toiletten zijn compleet vernieuwd.

Sloop, verbouw, afbouw, interieurbouw

Kortom een complete verbouwing van het restaurant Nieuw Kanton. De sloop, verbouwing, afbouw en interieurbouw zijn verzorgt door Qualitech Group. Het project is gerealiseerd in 3 weken en naar grote tevredenheid opgeleverd. Wilt u ook uw mogelijkheden bespreken met de verbouwingsspecialisten van Qualitech Group? Vul het reactieformulier in, of bel direct: 010 – 511 16 89

Vraag een offerte aan…