Complete renovatie hoekwoning Rotterdam Hillegersberg

Grootschalige renovatie geeft licht en ruimte. In drie maanden tijd verbouwden wij een hoekwoning in Hillegersberg tot een riante woning met veel licht en ruimte. Alle verdiepingen zijn aangepakt, wij verzorgden het totale project.

Ruimte

De complete gevel aan de achterzijde en een deel van de gevel aan de voorzijde zijn gesloopt. Bovendien is de garage verplaatst, met behoud van de garagedeur en voorzien van nieuw metselwerk. Alle noodzakelijke constructieve maatregelen zijn voor deze werkzaamheden genomen. Ook zijn diverse binnenmuren en de voormalige keuken op de begane grond verwijderd.

Licht

De indeling op de begane grond en op de eerste verdieping is compleet veranderd en biedt veel licht en ruimte. De grote glazen pui met openslaande deuren aan de achterzijde zorgt voor extra lichtinval, evenals de twee dakkapellen op zolder.

Afwerking

Nieuwe houten kozijnen, traprenovatiepanelen op de houten trappen en vloeren met laminaat geven de woning een mooie uitstraling. De open haard op de begane grond, nieuwe radiatoren en vloerverwarming door het hele huis dragen extra aan het comfort bij.

Wij namen ook de inrichting van het toilet en de luxe badkamer voor onze rekening. Tot slot zorgden wij voor een nieuw plafond op de benedenverdieping, voor het schilderwerk binnen en buiten en troffen alle voorbereidingen voor de nieuwe keuken.

Het resultaat is een prachtige ruime en lichte woning, waarin de bewoners inmiddels hun intrek hebben genomen.

Interesse?

Overweegt u ook uw woning te renoveren? Bel voor adviezen en een transparante offerte naar 010 511 16 89 of geef uw wensen door via het reactieformulier.