Aanbouw woning Pijnacker met staalconstructie

Aan de zijkant van een hoekwoning in Pijnacker heeft Qualitech een aanbouw geplaatst om de woonkamer meer ruimte te geven. Het project omvat de fundering, de sloop van de buitenmuur, het plaatsen van de staalconstructie en de opbouw met metselwerk dat overeenkomt met de rest van de woning.

Afwerking

In het platte dak zorgen lichtkoepels voor voldoende licht. De afwerking bestaat verder uit kozijnen, stucwerk, schilderwerk, elektra en vloerverwarming. Ook op de begane grond in de bestaande woning is vloerverwarming aangelegd – ingefreesd in de vloer – en zijn de radiatoren van de muren verwijderd. Tot slot worden de buitenmuren gevoegd.

Staalconstructie

Een cruciaal element was het plaatsen van de staalconstructie. Qualitech heeft de kennis en ervaring om de buitengevel zorgvuldig op te vangen voordat delen van de muur worden verwijderd. Voor deze woning zijn stempels en op maat gemaakte beugels aangebracht. De staalconstructie is vervolgens probleemloos geplaatst.

 

Werkwijze

Een transparante offerte, uitvoering volgens de planning en een nette werkwijze waren ook bij dit project de gebruikelijke aanpak. Zo voorkwam een stofschot in de woning dat er tijdens de uitvoering hinder ontstond voor de bewoners nadat de muur was verwijderd.

 

Het project is in vier weken tijd overeenkomstig het ontwerp van de architect opgeleverd. De klant én de architect zijn meer dan tevreden over de uitvoering en het eindresultaat.

 

Interesse?

Overweegt u ook een aanbouw voor uw woning? Bel voor een transparante offerte naar 010 511 16 89 of geef uw wensen door via het reactieformulier

.FullSizeRender aanbouw pijnacker5 aanbouw pijnacker6 aanbouw pijnacker7 aanbouw pijnacker8 aanbouw pijnacker9 aanbouw pijnacker10 aanbouw pijnacker aanbouw pijnacker2 aanbouw pijnacker3 aanbouw pijnacker4